Доставка

След направена поръчка ще получите имейл с потвърждение.

Пратката се подготвя и изпраща до 2 работи дни. В случай на несъответствие с наличността на продукта или други непредвидени ситуации, може да получите обаждане от наша страна за уточнение.

Работим с куриерски фирми Спиди и Еконт, като може да изберете удобен за вас адрес на техен офис или да посочите доставка до личен или фирмен адрес.


Цената за доставка е по тарифата на куриерите и ще бъде изписана след като достъпите до " Стъпка 2 " в поръчката си и изберете желания за вас доставчик - Спиди или ЕКОНТ, след уточнение пратката да бъде доставена до адрес или офис .


Получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 70 лв.

 • Връщане


  Имате право да върнете закупената от нас стока в рамките на 14 дни.


  За да заявите връщане, моля изпратете имейл на gallery23varna@gmail.com и отбележете в него номера на поръчката.


  Изпратете пратката обратно чрез куриерска фирма Спиди или ЕКОНТ. Връщането на продукти по куриер е за ваша сметка, освен в случай на дефектна стока или объркана пратка от нашата страна - тогава ние ще покрием куриерските услуги за връщане.


  Изпратете обратно стоките до адрес:


  Фирма: ГАЛЕРИЯ 23 ЕООД
  Телефон: 0888340144
  Адрес:
 • офис на Спиди, ул. „Никола Й. Вапцаров“ 5, 9010 ж.к. Чайка, Варна
 • офис на ЕКОНТ, кв. Чайка, бл.68, партер (на гърба на Пощенски клон 5, ул. „Рупи“ 3, 9005 Варна
  Получател: Мирослава Николова


  В случай, че не сте заплатили куриерската такса за връщане, то тя ще ви бъде приспадната от сумата за възстановяване сумата по поръчката. Сумата по поръчката ви ще бъде възстановена само ако стоките не са повредени, замърсени и всички етикети са на мястото си.