За нас
За нас

Gallery23 е бутик, физически дом - галерия, местенце, в което всеки посетил Варна да може да усети силата на творби и продукти от български дизайнери, които са уникални сами по себе си и могат да бъдат част от забързаното ни ежедневие, да дадат сила и внесат красота в дома, на работното място, да придадат изящество в цялостната ни визия. 

Вдъхновена от силата и отдадеността на дизайнерите, с които се срещнах, реших да популяризирам българското и докажа колко конкурентни могат да бъдат, сравнявайки ги с големи и известни брандове. 

Gallery23 отвори врати в средата на месец Септември 2021 с трима дизайнери - Спаска Гергакиева с бранда си ASCENSIONFELT ( луксозни плъсти шалове от коприна, кашмир и фини нишки вълна ), семейство от Пловдив с бранда си DANDELIWOOD ( аксесоари от естествена кожа в комбинация с дърво и неповторим дизайн ) и Силвия Илиева с бранда си ЧУК ( дизайнерски бижута, носещи индивидуален характер и послания ). След 6 месеца, творците се увеличиха.

Аз съм Мирослава Николова и с ГОЛЯМО удоволствие ще ви посрещна в моето физическо местенце, събрало сила и красота на български дизайнери. Стремежа ми е да увелича творците в Gallery23, да разкажа за всеотдайността им да творят и създават.

А този виртуален магазин ще даде възможност да запозная и популяризирам българския талант сред повече хора.